Katja & Freek uit elkaar

Beroemd
donderdag, 25 november 2021 om 19:28
anp 406282967
De relatie tussen Katja Schuurman en Freek van Noortwijk is voorbij.
"Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan", aldus de 46-jarige Schuurman. "We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten."
Schuurman beviel vorig jaar augustus van dochter Coco, die ze samen met de 32-jarige Van Noortwijk kreeg. Met haar ex Thijs Römer had ze al een dochter, Sammie.
"Hoe hartverscheurend het op dit moment ook is, we weten zeker dat we haar, en onszelf, zo uiteindelijk gelukkiger maken", schrijft ze over Coco. "Ik vind het heel erg verdrietig nu twee dochters te hebben van wie de vaders niet in hetzelfde huis wonen als zij."
De presentatrice hoopt met rust gelaten te worden door journalisten en fotografen. "Wat ik te zeggen heb, heb ik bij dezen gedeeld. Ik geef geen interviews, quotes of wat dan ook. En als er bladen, showprogramma's of fotografen zijn die graag mijn tranen willen vastleggen: laat het even weten via mijn management, dan stuur ik wel een selfie." Hun huwelijk hebben Freek en Katja destijds verkocht aan Privé.