Meghan opnieuw in de clinch met koningshuis: "Er hangt onweer in de lucht"

Beroemd
door Admin
dinsdag, 14 mei 2019 om 10:25
welingelichtekringen header 1
Meghan Markle en het Britse koningshuis, het is tot nu toe een weinig gelukkige combinatie. Ook met de geboorte van de kleine Archie ging de Amerikaanse oud-Hollywoodster weer volledig haar eigen gang. Tot grote onvrede van de koningin. Daarover vertelt biografe Angela Levin, die een boek schreef over prins Harry.
“Meghan is een prachtige, intelligente en ambitieuze vrouw. En het is haar bedoeling om die kwaliteiten luid en duidelijk aan de wereld te laten zien. Zelfs al neemt ze daarmee het risico de koninklijke hofhouding tegen zich te keren”, stelt de auteur. “En ik kan melden dat Buckingham Palace, dat niet te spreken is over de vastberadenheid van Meghan om dingen op haar manier te doen, al verregaande acties heeft ondernomen om haar bezigheden in te perken.”
Maar Meghan accepteert dat niet zomaar. “Nee, er hangt onweer in de lucht”, meent Levin. “De leden van de koninklijke familie hopen nu dat Meghan zich gedeisd houdt en dat ze enkele maanden van haar pasgeboren zoontje Archie zal genieten, zonder nog méér koninklijke protocollen te breken. Maar ze heeft al vaak genoeg haar eigen ‘publiciteitsmachine’ laten draaien, zelfs al verstoort ze daarmee het werk en de procedures van het Britse hof.”
Ook rond de geboorte van haar zoontje ging er van alles niet volgens de protocollen. Het bericht dat de bevalling was begonnen kwam nadat het kind al geboren was. “Waarom wilde ze de wereld zo bedotten? Niemand die het weet. Buckingham Palace was compleet in shock”, aldus de schrijfster. “Meghan is een royal en het is ontzettend belangrijk dat over zaken als de bevalling zelf niet gesproken wordt. Het paleis heeft Meghan op de vingers getikt en haar nogmaals hun mantra op het hart gedrukt: ‘Als er twijfel is, hou dan gewoon je mond.’”
Maar Meghan blijft dwars liggen. Dat, terwijl Harry het liefst een rustig leven wil leiden. “Het is verre van eenvoudig geweest. Meghan slaagt er maar niet in om aanslepende familieconflicten uit de krantenkoppen te houden. Bovendien stapten meerdere stafleden al op, waaronder haar persoonlijke persverantwoordelijke.”
Bron(nen): HLN