Meghan voelt zich weer onheus bejegend. En krijgt daar weer kritiek op

Beroemd
woensdag, 19 oktober 2022 om 9:51
welingelichtekringen header 1
Meghan Markle (41) zei over haar vroegere werk bij tv-show Deal or No Deal dat ze zich er 'behandeld voelde als een bimbo'. Volgens een oud-collega is dat onzin.
Er zijn maar weinig mensen die deugen, in de ogen van de vrouw van de Britse prins Harry. Betichtte ze eerst het Britse koningshuis van racisme, nu moet een oude werkgever het ontgelden. In haar podcast zegt Meghan dat ze puur gekozen werd vanwege haar uiterlijk. Het voelde daardoor alsof 'ze niet slim was'. "Ik vond het niet leuk om een uiterlijk zonder inhoud te zijn", aldus de gekrenkte Meghan.
Volgens oud-collega Claudia Jordan (49) valt dat echter allemaal reuze mee. Ze werden inderdaad niet gekozen vanwege hun geweldige intelligentie, aldus Jordan. "Maar wel kozen de producers iedere show vijf personen uit die een microfoontje kregen. Die personen zouden leuke interactie hebben met de deelnemers", schrijft Claudia op Instagram. "We zijn daar nooit als bimbo's behandeld. We kregen juist heel veel kansen door die show."
Ze benadrukt dat zij en Meghan een enorme kans kregen om door te breken door die show. "Het ligt aan jezelf wat je ermee doet. Voor mij was het een opstapje naar de rest van mijn carrière."