Twente theaterhits Het verzet kraakt en Stork! krijgen opvolger

Beroemd
door anp
maandag, 09 september 2019 om 17:33
theaterhits het verzet kraakt en stork krijgen opvolger1568043848
De makers van de theaterhits Het verzet kraakt en Stork! hebben een derde voorstelling gemaakt. Stichting Cultuurnetwerk Gemeente Hellendoorn presenteert Reuring in ’t Reggedal, een spectaculaire openluchtvoorstelling over het vergeten heden en verleden van Nijverdal.
Het muziekspektakel zal van 12 tot en met 22 september te zien zijn op het buitenterrein van Het Ravijn in Nijverdal. De kaartverkoop is maandag van start gegaan, online en via de kassa van het theater.
Reuring in ’t Reggedal is een sprookjesachtige, muzikale voorstelling over de reis van een wonderkind van vijftig jaar. Noodgedwongen keert hij terug naar zijn oude dorp. Dat had hij als jong aanstormend muzikaal talent achter zich gelaten, vastbesloten nooit meer terug te komen. Maar zijn muzikale dromen zijn aan duigen en zijn vader verliest grip op plaats en tijd. Eenmaal terug op zijn geboortegrond, vindt hij in zijn vaders verleden een nieuwe kijk op zijn eigen toekomst.
Jan Tekstra is verantwoordelijk voor het script en speciaal geschreven nummers. Ellen Kremers en Jasper Verheugd regisseren de voorstelling.