Waylon saaie huismus na leven vol drugs

Beroemd
door anp
dinsdag, 09 oktober 2018 om 13:11
waylon saaie huismus na leven vol drugs1539084255
Waylon is na een leven vol drugs getransformeerd in een huismus. "Ik ben de saaiste rock-’n-roller die er is", zegt Waylon in een interview met Chantal Janzen in de nieuwste editie van haar blad &C. Waylon onthult in het magazine ook dat hij in het verleden in het ziekenhuis is opgenomen na een overdosis.
Waylon heeft de tijd van snuiven en slikken definitief achter zich gelaten. "Als je in het ziekenhuis wakker wordt na een overdosis, dan voel je je wel redelijk laag", zegt de zanger, die tegenwoordig 's avonds het liefst op de bank detectives kijkt met zijn vriendin Bibi Breijman. Geheelonthouder is Waylon niet: "Ik drink af en toe een wijntje bij het eten. En ik rook graag een joint, dat vind ik echt superlekker."
Bibi Breijman is in verwachting van hun eerste kind. Waylon kan niet wachten straks de luiers te verschonen, maar heeft nog geen sterke ideeën over de opvoeding: "Het enige wat ik belangrijk vind, is dat het een mooi, leuk mens wordt. En daar ben ik deels verantwoordelijk voor."