De oprichter van Hyves gaat van zijn miljoenen genieten

Oprichter Raymond Spanjar vertrekt na zeven jaar bij Hyves. Spanjar vertrekt met tientallen miljoenen op de bank naar eigen zeggen omdat hij zijn wereldreis wil afmaken.
Hyves, dat Spanjar in 2004 oprichtte met Floris Rost van Tonningen en Koen Kam, werd eind vorig jaar overgenomen door Telegraaf Media Groep voor een bedrag van 53 miljoen euro. In zijn boek maakt Spanjar bekend dat Hyves gewaardeerd werd op 43,7 miljoen, maar dat de sociale netwerksite daarnaast 9,3 miljoen aan liquide middelen ontving bij de overname.
“Hyves is een ander merk dan vijf jaar geleden.Hyves is nu mainstream, niet meer voor de grachtengordel, maar voor Leeuwarden en Almere. Iedereen moest en wilde er bij zijn in 2005, en dat is nu niet meer zo in zekere zin. Het is anders nu,” zegt Spanjar in De Volkskrant
Vandaag verschijnt het boek waarin Spanjar zijn - soms hilarische - avonturen verteld. In Van 3 naar 10.000.000 vrienden vertelt Raymond Spanjar openhartig en vol
humor over de geboorte, de groei, alle geheime onderhandelingen en de uiteindelijke verkoop van Nederlands populairste website.

€17,50. Of €12,50 als je de geschenkbon van Welingelichte Kringen aanvraagt

Van 3 naar 10.000.000 vrienden
R. Spanjar
ISBN: 9789048810765
Nederlands
Paperback
Lebowski Achievers

Bron(nen):   De Volkskrant