In beeld: de schoonheid van gevaarlijke virussen

De Britse kunstenaar Luke Jerram maakte deze prachtige beelden van glas. In eerste instantie lijken het abstracte sculpturen, maar in werkelijkheid zijn het uitvergrootte virussen. Hieronder een greep uit de serie 'Infectious Beauty': [gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. wezijnniethetzelfde

  wonderlijk mooi en zo leuk dat ze in ieders lichaam wonen.

  • Oh_Oh_SarCastro

   In ieders lichaam HIV, varkensgriep, malaria, E. Coli en SARS?
   Denkt u?

   (in antwoord op wezijnniethetzelfde)
   • wezijnniethetzelfde

    die virussen nu net niet, maar al die anderen, die het binnen-lichaam in evenwicht houden wel, natuurlijk, want zo is het maar net, we bestaan ook nog eens uit allemaal stofjes uit het Heelal. Het menselijk is prachtig en zeker in zijn herstel en de wil tot herstel.
    Vraag aan U: ” Wat denkt U nu, we kunnen er toch niet omheen dat in Nederland per dag bijna 20 miljoen menselijk stront ( + bacterie+ virus + afvalstoffen ) de zee ingaat”? ( wat niet goed is voor de andere milieu’s ). Die zaken die U noemt zijn nu net de virussen + bacterie die geen andere tegenstanders hebben om het lichaam in in evenwicht houden, dus Opname ZH..
    Blijf onverlet dat het hele mooie kunstwerken zijn die een ” schone” structuur weergeven die mogelijk op een virus lijken.

    (in antwoord op Oh_Oh_SarCastro)

Reacties niet toegestaan