7 hallucinerende optische illusies

Onze ogen zien wat er is, maar zien soms ook dingen die er niet zijn. The Huffington Post bracht deze zeven optische illusie bijeen Verwarrende cirkels optical illusions Imgur via reddit. Wat je ook denkt: hier beweegt niets optical illusions reddit. Zwart/wit? gifbin via reddit. Yes of No? Imgur via reddit. Speelgoed komt tot leven Imgur via reddit. Het lijkt dat er groene en blauwe vlakken zijn. Maar die hebben dezelfde kleur Discover Magazine via reddit. Spiralen Imgur via reddit. Kijk naar het midden en let op de kleur Imgur via reddit. Trippy optical illusions Imgur via reddit. Twee gezichten optical illusions

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. mensenmens

  Ja, en waar komt dit uit voort uit de Gestaltpsychologie. Maar waarom doen we zo weinig met de bevindingen uit de Gestaltpsychologie?

  Is het mogelijk dat het niet zo populair is omdat er nog een ingewikkeld laagje tussen zit. Als onze eigen hersenen ons al beduvelen hoe zit het dan met onze overtuigingen?

  De hallucinaties van het eigen gelijk?

  • Zonnestraaltje

   dat er weinig mee gebeurd wil ik niet zeggen, kijk maar eens naar het extreme drugsgebruik ,LSD, Meth, GHB, enz, enz. Waaronder invloed van ook veel kunst en muziek gemaakt wordt.

   (in antwoord op mensenmens)

Reacties niet toegestaan