Deze kaart laat zien welk bedrijf in elk Europees land het grootst is

Onderstaande kaart laat zien wat de grootste bedrijven zijn in alle Europese landen. In tien landen staat een energiebedrijf op 1, in een aantal andere zijn autofabrikanten het grootst. In België gaat bierbrouwer AB Inbev op kop. comment_AwuJ8VeHJUjiodGQ8BEnR6i22AUpmOJa.jpg

Bron(nen):   Newsmonkey      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Hier een beter leesbare versie van dit kaartje: http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_AwuJ8VeHJUjiodGQ8BEnR6i22AUpmOJa.jpg

 2. Dead Silence

  Auto’s en brandstof. Hahahaha.

 3. marianne martens

  Geen winstbelasting in Nederland en Engeland. Niets om groots over deze maatschappijen te denken.

 4. Edwin67veen

  Dat ziet er dus niet goed uit voor veel westerse landen.
  Ik zie voor het overgrote deel bedrijven die in de toekomst niet zullen overleven. Met name oliemaatschappijen. Ook zie ik een paar autobedrijven die zwaar achterlopen bij de (elektrische) voorhoede.

  • jantje

   Wist je dat VW het meest aan research uitgeeft van alle bedrijven ter wereld?

   (in antwoord op Edwin67veen)
  • Intuïtie Trainer

   Netwerk @DTL: “De wereld een beetje beter achterlaten”!

   http://www.ftm.nl/column/de-onaantastbare-politieke-positie-van-frankrijk/

   Om een meerderheid achter het systeem ‘Leven en Laten Leven’ te krijgen, heeft netwerk Juncker het slim gevonden om de haat tegen de SCHULD=H00P-ideologie op te voeren. In Athene begint het al traditie te worden dat duizenden Grieken de straat op gaan om de stemmingen in het parlement te beïnvloeden.

   http://www.nrc.nl/nieuws/2015/07/22/duizenden-grieken-protesteren-tegen-bezuinigingen/?utm_campaign=Feed%3A+NrcHandelsbladVoorpagina+%28nrc.nl+-+nieuws%29&utm_source=feedburner&utm_medium=feed

   Ook in Nederland begint het besef te groeien dat ‘het aftikken’ is begonnen. Willem Middelkoop is zich al aan het warmlopen om BloemigeJeroen op te volgen en d’n Arend heeft weer een nieuwe krantenwijk.

   https://www.youtube.com/watch?v=PQncMm0ptoU

   In ieder geval paste het niet in de ‘Logica van Jean Wanningen’ dat de leiders van de eurozonelanden hadden besloten om Griekenland een derde bail out te geven. Niet om ‘Griekenland te redden’ (immers alle rechtstaten van de eurozone kunnen zich dadelijk failliet verklaren), maar om de G7 onder hoogspanning te zetten. In het systeem ‘Leven en Laten Leven’ kan dadelijk iedere Europeaan onder de warme Mediterrane zon zitten en zijn rekeningen betalen met zijn monetair gefinancierde basisinkomen.

   RuitenBoer: “U denkt nu wellicht ‘waar gaat dit over? Dit kan toch niet serieus bedoeld zijn?’ Helaas, het is wel serieus, dit is in wezen waar netwerk @SuperWil op aanstuurt. Het plan van ‘de vijf presidenten’: Commissievoorzitter Juncker, ECB-baas Draghi, eurogroep-voorzitter Dijsselbloem, europarlement-voorzitter Schulz en de voorzitter van de Europese Raad van regeringsleiders, Donald Tusk ademt nog niet de sfeer om de schulden-economie in te ruilen voor een cultuur van waarheiddelen, maar dit is nog maar een kwestie van tijd. De Duitse regering is gisteren al geadviseerd dat ‘de kiezers in de eurozone’ geen trek meer hebben om permanent te betalen voor (rechts)personen die met het ‘gratis geld’ van de centrale banken de verkeerde investeringen hebben gedaan.

   (in antwoord op Edwin67veen)

Reacties niet toegestaan