Overnachting Kurhaus: 261 euro voor harig doucheputje en schimmel

Economie
woensdag, 14 augustus 2019 om 7:43
welingelichtekringen header 1
Een nachtje in het Kurhaus in Scheveningen staat voor de meeste mensen voor luxe en comfort. Maar dat valt tegen. Het vijfsterrenhotel, waarvoor je 261 euro per nacht betaalt, krijgt een onvoldoende van Omroep Max. De hygiëne en het sanitair zijn onder de maat.
Wat er dan allemaal mis is? Er zit schimmel op de muren, onder de toiletrand zit bruine viezigheid en onder het bed liggen behalve een berg stof ook de watten van een vorige bezoeker. Verder zat er in de kamer van de mystery guest van het programma Max Vakantieman een scheur in het matras en zat het doucheputje vol haar.
De mystery guest van Max wordt naar hotels gestuurd waarover veel klachten zijn. Een snel rondje op TripAdvisor en Google laat zien dat de reviews inderdaad niet best zijn. De directie is echter niet onder de indruk. ‘Renovatie, onderhoud en verbetering is een continu onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden en staat hoog bij ons in het vaandel. De gegeven feedback zullen wij dan ook intern oppakken en meenemen in de planning’, klinkt het in een officiële reactie.