Dit zoeken mannen in een vrouw

Je denkt misschien dat een man vooral let op lange blonde haren, een slanke taille en strakke billen, maar hij is ook op zoek naar een mooi innerlijk. Askmen komt met 10 eigenschappen die mannen wel in een vrouw kunnen waarderen. 1. Positieve invloed Een man vindt het fijn als een vrouw ervoor zorgt dat hij zich beter gedraagt. Als hij door haar bijvoorbeeld attenter is naar familie, helpt in het huishouden of meer spaart. 2. Acceptatie Een vrouw moet accepteren hoe een man is en hem niet willen veranderen. 3. Familie Een man vindt het belangrijk als zijn vrouw overweg kan met zijn familie en vrienden. 4. Redelijkheid Soms zeuren vrouwen, vinden mannen. Hoe minder ze dat doen, hoe leuker mannen hun vrouw vinden. Praten over een probleem kan natuurlijk wel altijd. 5. Mannelijkheid Mannen vinden het fijn als hun vrouw hun mannelijkheid kan waarderen. De man is groot en sterk en dat moet je af en toe even tegen hem zeggen. 6. Respect Tijd nemen om te luisteren naar je partner en ruzies graag in de privésfeer oplossen. Dat vinden mannen belangrijk. 7. Aantrekkingskracht Mannen vallen niet per se op uiterlijk, wel zien ze graag een verzorgde vrouw. 8. Seks Het is een open deur, maar voor mannen is goede seks belangrijk. Dat zit hem niet in speciale standjes, maar gewoon in een goede klik tussen de lakens. 9. Intelligentie Mannen knappen af op vrouwen die domme opmerkingen maken en nergens wat van af weten. Ze vinden het fijn om een goed gesprek te kunnen voeren met hun partner. 10. Zelfstandigheid Mannen willen een vrouw die niet bij alles hulp nodig heeft, maar die lekker zelfstandig in het leven staat.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Punt 1 lijkt mij verzonnen door een vrouw, de rest kan wel kloppen.

 2. Hector

  “Een man vindt het fijn als een vrouw ervoor zorgt dat hij helpt
  in het huishouden.”

  Er is geen man op aarde die het hiermee eens is. Bullshit van de bovenste plank.

 3. harrr

  Ik vraag me af wat er oorspronkelijk WEL op 1 stond……………..

 4. ernie

  Ik hoorde laatste een ferme klik tussen de lakens! Bleek er een twist-off deksel op haar doos te zitten… Van schrik viel mijn banaan uit mijn mijn oor en had ze weer wat te klagen.

  • Pietje_Precies

   Nou, zo te horen kreeg je die deksel er wel af….niet geheel onbelangrijk…

   (in antwoord op ernie)
 5. kletsmajoor

  Zo diep is wel.nl ondertussen gezonken dat ze klakkeloos ingestoken ‘feelgood’ artikeltjes uit de meisjesbladen kopieëren.

 6. Oh_Oh_SarCastro

  2 en 4 spreken 1 tegen.
  9 spreekt dit hele artikel tegen.

Reacties niet toegestaan