Bob Dylans stank is blowing in the wind

Bob Dylan (67) stinkt. Althans, volgens zijn buren komt een zeer nare geur van het landgoed-met-zeezicht in Poin Dume (gemeente Malibu) van de singer-songwriter.
Vooral 's avonds brengt de zeewind vieze luchtjes van het terrein van de zanger naar dat van de buren. Sommigen zijn er naar eigen zeggen al ziek van geworden en slapen niet meer aan de zeezijde, maar aan de andere kant van hun villa.
"Het is een schande, mr. Civil Rights trekt zich niets aan van onze civil rights," zegt David Emminger, de naaste buurman van Dylan. Hij en zijn vrouw hebben vijf mega-blazers op hun terras gezet om de geur weg te blazen. Maar de wind blijkt vooral 's avonds en 's nachts sterker.
Dader is vermoedelijk een draagbaar toilet dat in Dylans tuin staat. Het toilet wordt gebruikt door zijn personeel. Al maanden proberen de buren Dylan te bewegen iets te doen waardoor de stank afneemt en toen hij nergens op reageerde, hebben ze een klacht bij de gemeente ingediend. In januari werd een vertegenwoordiger van de gemeente van Dylans terrein gejaagd door beveiligers. Dat heeft het onderzoek niet bevorderd, maar de gemeente zegt nog eens terug te zullen gaan naar de beroemde inwoner.
Want ook beroemde inwoners moeten zich aan de regels houden en mogen niet stinken.

Bron(nen):   Los Angeles Times