Paul Witteman gaat Buitenhof weer presenteren

Paul Witteman keert terug bij Buitenhof. Namens de Vara gaat hij deel uitmaken  van het presentatieteam. Hij volgt vanaf zondag tijdelijk Kees Driehuis op als presentator van het wekelijkse live-discussieprogramma. Dat heeft de VARA vandaag laten weten. Witteman, die van 1995 tot 2006 ook al verbonden was aan Buitenhof, neemt eens in de drie weken de presentatie voor zijn rekening. “Het is een eer om voor dit programma te mogen werken dat ik beschouw als een van de belangrijkste programma’s van de publieke omroep“, zo laat hij weten. Buitenhof is een samenwerkingsverband tussen de VARA, VPRO en AVRO. De andere weken blijven ingevuld door de huidige presentatoren Marcia Luyten (VPRO) en Pieter Jan Hagens (AVRO).  

 

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. kletsmajoor

  Jammer. Paul Witteman is de uitvinder van de interviewstijl waarmee een interview in een overhoring met strafwerk wordt veranderd. Hij heeft daarmee veel navolging gekregen helaas.

  • marianne martens

   dat onderschrijf ik ten volle, begrijp niet dat er meerdere mensen zijn,streng maar rechtvaardig denkt De Heer Witteman. Rechtvaardig lijkt me iets te mooi, ook over muziek, snap het niet, de kijker voelt zich dan helemaal Jantje Doedel. Deze presentator heeft iets krenkbaars, je houdt in gezelschap altijd rekening met hem en het is nooit goed genoeg.We houden maar op kennis van zaken.

   (in antwoord op kletsmajoor)
 2. Paulraw

  Waarom er een foto veel groter dan gewoonlijk op de FP van Witteman wordt geplaatst is me onduidelijk.
  Het journaille vindt zichzelf blijkbaar erg belangrijk .Breaking news is het nou niet bepaald .
  Kiev krijgt kleinere plaatjes.

 3. marianne martens

  mooi, de strijd

 4. Dead Silence

  Kan deze linkschmensch weer lekker zakken vullen. Interviewstijl? Monoloog en af en toe iets van de geinterviewde.

Reacties niet toegestaan