‘NPO heeft zijn keus gemaakt: het wordt Jeroen Pauw solo’

Sinds duidelijk is dat Paul Witteman volgend jaar niet langer P&W mede presenteert (23 mei is de laatste uitzending) is er strijd om de plaats van dat programma. Welke omroep mag rond elf uur 's avonds een late nightprogramma uitzenden. Volgens het AD is de knoop doorgehakt: Vara/BNN krijgen die plaats ook na 1 januari 2015 en programmeren een soloprogramma van Jeroen Pauw, dat de werktitel 'Pauw' draagt. Er worden voor dat programma al nieuwe decors gebouwd en volgens het AD zijn er redacteuren geworven die een contract tot de zomer van 2015 krijgen aangeboden. Dus kennelijk wordt het programma het hele volgende seizoen uitgezonden. Eva Jinek was ook in de race en er waren geruchten dat Pauw het programma samen met Jinek zou doen.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Ja, daar zitten we echt op te wachten….

 2. Tegendraads

  Valt nog te bezien of dat iets wordt. Misschien wordt ie nu opeens wel volwassener in zijn optreden. In dat geval is het een aardig interviewer en kunnen er interessante gesprekken ontstaan. Als ie zijn jongensachtige en seksistische fratsen niet in een paar afleveringen leert bij te stellen zal het snel gedaan zijn met de show.

  • Prikker

   Denk dat dit al heel snel een soort linkse tegenhanger van PowNews zou worden… objectiviteit hoef je van Pauw ook niet te verwachten, dus dan wordt ‘t meer van dat soort platte polarisatie-televisie.
   Human interest interviewen kan hij aardig, maar dat blijft niet boeiend elke dag denk ik, meer iets voor een uurtje op de zondag.

   (in antwoord op Tegendraads)

Reacties niet toegestaan