Doutzen naakt, Angelina jat act been, vals ID Jack Nicholson, Celeb baby’s, Duurste verlovingsring

Doutzen puur natuur
Doutzens liefde voor de natuur gaat zo ver dat ze helemaal naakt te zien is in een spotje voor WNF:Bron: Privé

'Angelina jatte act met bloot been van Jennifer Aniston'
Er duiken steeds meer verhalen op over het rechterbeen van Angelina Jolie tijdens de Oscars. Het rechterbeen is inmiddels beroemder dan de actrice zelf. Het nieuwste verhaal rondom het bekende rechterbeen is echter wel erg opmerkelijk. De act van het blote been zou Angelina Jolie gejat hebben van het ex-liefje van haar partner Brad Pitt: Jennifer Aniston. Aniston droeg tijdens de uitreiking van de Golden Globes in 2010 een zelfde soort jurk als Jolie tijdens de Oscars.
Angelina Jolie tijdens Oscars 2012

Jennifer Aniston tijdens Golden Globes in 2010

Bron: AD

Dief gebruikt vals ID met foto Jack Nicholson
In Brazilië heeft een dief (41) een vervalste identiteitskaart met een foto van de beroemde acteur Jack Nicholson (74) gebruikt om een bankrekening te openen. Los van het feit dat veel mensen Nicholson direct zullen herkennen, lijkt Ricardo Sergio Freire de Barros ook nog eens helemaal niet op de filmlegende. De man liep direct tegen de lamp en werd gearresteerd.

Bron: AD

De schattigste celebrity baby’s
Dochter van Heidi Klum en Seal: Lou Samuel

Ben Affleck en Jennifer Garners dochter: Seraphina

Sandra Bullock en haar baby Louis

Bron: Celebuzz

De 10 duurste verlovingsringen van celebrities

Bron: Hufftington Post

Bruiloft Brangelina uitgesteld
Brad Pitt en Angelina Jolie hebben knallende ruzie gehad en wachten daarom nog even met trouwen. Na zes jaar relatie en véél kinderen zat een huwelijk eraan te komen. Totdat zoontje Maddox aan Brad Pitt vroeg wie Jennifer Aniston eigenlijk was. Brad antwoordde dat hij ooit veel van Jennifer heeft gehouden en dat hij met haar wilde trouwen. Precies op dat moment kwam Angelina de kamer binnenlopen...
Bron: OKMagazine