Alexander McQueen hield van zijn moeder

Media
door Admin
vrijdag, 12 februari 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Volgens de Daily Mail was mode-ontwerper Aexander McQueen (40) ongelooflijk van slag na de dood van zijn moeder, nu 10 dagen geleden. Hij weigerde sindsdien uit bed te komen en pleegde zelfmoord aan de vooravond van haar begrafenis.
In zijn Londense Mayfair-appartement (vlakbij Hyde Park) is hij levenloos aangetroffen, opgehangen.In deze staat vond zijn schoonmaakster hem toen ze gisterochtend bij zijn huis aankwam.
Zoals gezegd kwam McQueen niet meer zijn bed uit sinds zijn moeder was overleden. In 2004 stonden ze samen in een krant en werd de beroemde ontwerper ondervraagd door zijn moeder. 'What is your most terrifying fear?' vroeg ze hem bij die gelegenhid en hij antwoordde: 'Dying before you.'
Met een show in Parijs in het vooruitzicht, werkte zijn afwezigheid de afgelopen dagen danig op de zenuwen van zijn medewerkers die vergeefs probeerden hem weer aan het werk te krijgen. De etalages van zijn winkel in Old Bond Street waren gisteravond leeggehaald.  In het huis van McQueen is geen afscheidsbrief gevonden.
Achter de 2de link een fotoserie, afkomstig uit The Wall Street Journal. Voor het in memoriam uit dezelfde krant ('A Fashion Star Leaves the Stage'), zie de 3de link.