De nieuwe eigenaren van NRC

Media
zaterdag, 19 december 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Egeria NV wordt de nieuwe eigenaar van NRC Handelsblad. De krant van Birgit Donker (foto) past precies bij de portefeuille van de investeringsmaatschappij:
  1. Vendor Vendor is  toonaangevend op het gebied van toilethygiëne. Zij is producent  van hygiënesystemen voor toiletruimtes.
  2. Nijhuis Water Technology NWT is een 80 jaar oude onderneming die waterzuivering en slibbehandelingsystemen ontwerpt en bouwt.
  3. SIF SIF is een onderneming gespecialiseerd in de productie van zware buisvormige (fundering-) constructies voor de offshore olie- en gasindustrie
  4. Tanatex Chemicals Tanatex Chemicals is een vooraanstaande leverancier van chemicaliën voor de textielverwerkende industrie.
  5. Boemer Boemer is een toonaangevende, pan-Europese groep van verhuurbedrijven voor meubilair en vloerbedekking
  6. Holonite Holonite is een leidende producent van gegoten compositiestenen, dorpels, vensterbanken en muurafdekkingen.
  7. Morssinkhof Rymoplast Morssinkhof Rymoplast is een van de leidende spelers in de Europese markt voor mechanisch recycling van plastics.
  8. Muelink & Grol Muelink & Grol is Europa’s grootste producent van rookgasafvoersystemen voor moderne, gasgestookte verwarmingstoestellen en buissystemen voor hoogrendement ventilatiesystemen.
  9. Nationale Borg Nationale Borg is in de Benelux de leidende verzekeraar op het gebied van bankgaranties en borgtochten.
Bron(nen): Egeria