Madonna opnieuw mamma?

Media
door Admin
zondag, 29 maart 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Madonna arriveerde vandaag in Malawi, het kleine Afrikaanse land dat grenst aan Zambia, Tanzania en Mozambique. Ze is gekomen om ter plekke een school te bouwen, maar blijkens hardnekkige geruchten moet gevreesd worden dat ze er ook is om een nieuw kind uit te zoeken.
De vijftig jaar oude popster arriveerde samen met haar dochter Lourdes (niet geadopteerd) in het dorpje Chinkhota en zag er volgens verslaggevers ter plekke vrij casual (!) uit. Vragen over het halen van een tweede kind uit dit land (vorig jaar adopteerde ze uit Malawi het jongetje David, nu drie jaar oud) ging ze uit de weg.
Maar, zo weet de Huffington Post aan de hand van lokale bronnen te vertellen, Madonna’s keus is dit keer gevallen op een meisje van vier, waarvan de moeder inmiddels is overleden en de vader onbekend is. Ook Amerikaanse adoptie-ambtenaren beweren dat er een nieuw verzoek van Madonna is binnengekomen.
De zaak ligt gevoelig, omdat Madonna bij de adoptie van David veel kritiek kreeg; destijds zou ze haar kolossale rijkdom en invloed hebben aangewend om allerlei procedures te omzeilen.
Interessant is nog dat een lokale adoptiespecialist, ene Austin Msowoya, zich openlijk afvraagt wat beter is voor een ouderloos kind: opgroeien in een weeshuis in Malawi of meegenomen worden door Madonna.
Inderdaad, een gruwelijk dilemma.