Gezin wordt verdacht omdat ze linzen willen koken in een snelkookpan

Het is echt gebeurd. Michele Catalano, de vrouw des huizes, overwoog vanwege haar liefde voor linzen een snelkookpan aan te schaffen. Haar partner was op zoek naar een nieuwe snelkookpan en hun zoon had wat zitten lezen over de Boston-aanslagen. Hij houdt van nieuws. Dat is een gevaarlijke combinatie. Want we weten dat de Amerikaanse overheid bijhoudt wat we doen op het internet en deze combinatie - snelkookpan, rugzak, nieuws over terrorisme - deed kennelijk ergens in het Big Brother huis een lampje op rood springen. De familie Catalano had ineens zes met geweren gewapende mannen in huis, die kwamen kijken wat deze terroristische cel aan het uitspoken was. De mannen doorzochten het huis van de familie oppervlakkig en gingen toen weer weg, schrijft de Guardian. "Dit is dus waar we nu zijn," zegt Catalano. "Als je wilt weten of je linzen goed en snel kan koken in een snelkookpan, dan kan dit het gevolg zijn. Je moet erg opletten omdat voortdurend anderen op jouw letten."

Bron(nen):   Guardian      

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Diederdick

  Partner zocht een rugzak, niet een snelkookpan…

  • erik smit

   Ik begreep al niet waar die rugzak verderop in het artikel vandaan kwam. Haastig geschreven?
   ‘op jouw letten’ is ook al niet echt charmant.

   (in antwoord op Diederdick)
 2. Prikker

  “Land of the Free”… hehehe, yeah… my ass !

  • Vogelbeest

   Het is alleen het “Land of the Free” als je een heterosexuele getrouwde christen bent. Alle andere variaties zijn gevaarlijk.

   (in antwoord op Prikker)
 3. Bart_van_Oerle

  Laten we met z’n allen om beurten googlen op rugzak, snelkookpan en Boston aanslagen. Dan gaan ze misschien begrijpen hoe nutteloos dit is.

 4. KritischeMassa

  “Je moet erg opletten omdat voortdurend anderen op jouw letten.”

  Op haar “wat” moet er precies gelet worden?

  Gelukkig ligt erbarmelijk Nederlands niet aan de generatie, want zelfs voor de generatie die pretendeert fatsoenlijk onderwijs te hebben genoten is een bezittelijk voornaamwoord dus een ongrijpbaar iets…

  Gelukkig verdient de auteur niet zijn geld met schrijven….

Reacties niet toegestaan