Sarah: 'ik hoor tot Gods plan'

Politiek
door Admin
maandag, 11 januari 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Sarah Palin geloofde serieus dat haar uitverkiezing tot kandidaat vice-president behoorde tot Gods plan. Steve Schmidt, de baas van de McCain-campagne, kwam gisteren in een tv-programma herinneringen ophalen aan Sarah en het was nog steeds boeiend.
Zo vertelde hij dat Sarah alles moest worden uitgelegd. Dat er een Eerste Wereldoorlog was, en een Tweede. En ook nog een Koreaanse Oorlog. En dat je Noord-Korea had en Zuid-Korea. Wie zich herinnert dat Sarah het debat met Biden begon met de vraag: 'mag ik Joe zeggen', moet weten dat dat bedacht was om een flater te voorkomen. In de voorbereiding zei Sarah steeds dat haar tegenstander O'Biden heette. En om herhaling van die fout te voorkomen, het zou allicht belachelijk hebben geleken, werd bedacht dat ze Joe zou zeggen. Kon ze zich ook niet vergissen.
En van 9/11 bleef ze volhouden dat Saddam Hoesein erachter zat. Maar dat deed ze - tot opluchting van Schmidt niet een keer in het openbaar. Palin zal hoe dan ook in het nieuws blijven. Al was het maar omdat ze medewerker wordt van nieuwszender Fox. En op een dag, wie weet, is ze de eerste president van de VS. Kunnen Noord- en Zuid Korea meteen weer een worden.
Bron(nen): The Daily Beast