Madeleine McCann ontvoerd uit wraak?

Volgens de Portugese krant Correi da Manha was de ontvoering van Madeleine McCann in 2007 mogelijk een wraakactie van een ontslagen werknemer van het vakantiepark waar de familie McCann verbleef. Uit de gegevens van zijn mobiele telefoon blijkt dat hij op de avond van de verdwijning in de buurt van het appartement van de McCanns is geweest. Zijn ontslag liep erg 'moeizaam'. Om aan te tonen hoe slecht het was gesteld met de beveiliging van het park, zou hij het meisje hebben ontvoerd. De verdachte overleed in 2009 ten gevolge van een tractorongeval en kan dus niet meer verhoord worden. De politie heeft zijn weduwe ondervraagd en zoekt in de omgeving van zijn woonplaats naar stoffelijke resten van Maddie. De politie heeft deze berichten nog niet bevestigd.

Bron(nen):   Knack  The Daily Mirror    

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Genuine_Defector

    “De verdachte overleed in 2009 ten gevolge van een tractorongeval en kan dus niet meer verhoord worden.”

    Ik weet niet en heb me verder nooit echt in deze zaak geïnteresseerd. Maar dit klinkt toch wel als een wanhoopspoging, om er nu eindelijk eens een eind aan te breien. Het lijkt erop dat men het gedoe zat is en er vanaf wil zijn. Van wat ik heb begrepen kun je de ouders ook niet 100% uitsluiten. Integendeel.

    Het kind krijgen ze er in elk geval niet mee terug. En wat er echt gebeurd is, zullen we allicht nooit te weten komen. Niet dat ik daar nou zo om zit te springen, maar het zou tenminste nog enige rechtvaardigheid voor die Maddie zelf zijn, hoewel ze daar – als ze is overleden – natuurlijk ook niets meer voor koopt.

    Overigens verdwijnen er jaarlijks jonge kinderen van niet-rijke, niet-blanke ouders. Hoor je nooit iets over. En al helemaal niet jarenlang in alle media wereldwijd. Mocht er overigens uiteindelijk toch een dader gevonden worden, dan is levenslang wat mij betreft nog te kort.

Reacties niet toegestaan