Zie hier hoe photoshop écht werk

We weten dat photoshop en foto of het model op de foto kan opknappen. Maar hier zie je in sneltreinvaart hoever dat werkelijk kan gaan. Let ook op de gif-foto onder het filmpje!

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. kletsmajoor

  Vreemd verschijsel dat photoshoppen. Ze halen precies die dingen weg waar mijn oog door werd aangetrokken (mooie ronde billen en dijen). Het resultaat is grafisch gezien wel ‘strakker’ maar niet aantrekkelijk. Ze komt een beetje in de ‘uncanny valley’. Net als die japanse humanoïde robots en computergegenereerde karakters in games. http://en.wikipedia.org/wiki/Uncanny_valley

 2. meesan

  Ik vind haar op de originele foto mooier. Laat maar zitten dus, dat photoshoppen.

 3. DiscuJohn

  Ongelofelijk. Niet verbazingwekkend dat vooral meisjes en vrouwen, maar ik denk in toenemende mate ook jongens en mannen, hier psychische last van ondervinden. Je vecht tegen een onzichtbare draak, en je kan nooit winnen….

  • Oh_Oh_SarCastro

   Hihi, Draak 😉
   Die juist zo zichtbaar als ze in de spiegel kijken.

   (in antwoord op DiscuJohn)
 4. Peter

  Wat is dit ?!?

 5. Bertus van Heusden

  Vooral wat het gezicht betreft ben ik het eens met @kletsmajoor en @meesan – na het fotoshoppen is ze doodeng, ik zou er met een boog omheen lopen. De andere ingrepen zijn ook eerder een verslechtering. Het is al langer bekend: meiden meten elkaar af op slank, slanker, slankst, maar voor mannen hoeft dat niet. Dit soort ingrepen zijn geschikt ‘to become the top bitch of the peer group’, niet om aantrekkelijker te worden voor mannen en ook niet voor de meeste vrouwen.

Reacties niet toegestaan