Vrouw probeert 2 kinderen dood te rijden omdat die haar hond pestten

Twee jongens van 14 jaar zijn gisteravond in Sint Nicolaasga  met opzet aangereden door een auto die werd bestuurd door een 57-jarige vrouw. De vrouw en de jongens hadden al langer ruzie, en die ruzie gaat waarschijnlijk om het feit dat de jongens de hond van de vrouw pestten. Gisteravond was het weer zover en stapte de vrouw woedend in haar auto en reed op de jongens in. Een van de jongens raakte ernstig gewond, de ander is lichtgewond.
De politie heeft de vrouw aangehouden en haar auto in beslag genomen. Ook deed zij gisteravond onderzoek op de plek van het incident. De auto reed de twee jonge fietsers volgens het ANP aan op een plek waar geen auto's mogen rijden. 
Zowel de automobiliste als de jongens komen uit het Friese dorp.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Zmirlap

  Arme hond!

 2. marianne martens

  deze gebeurtenis doet dramatisch veel leed aan een ieder die er bij is betrokken en de gebeurtenis zal nog lang na denderen in die samenleving. Gisterenavond was het weer zover dat de hond werd gepest en in casu de eigenaar. In het keurig nette dorp waar ik woon, met de mentaliteit van “wij zijn beter dan ieder ander”, “wij komen voor ons belang op en de rest kan stikken” gebeuren dit soort incidenten vaak . Kinderen die voor ramen staan waardoor honden van slag raken, keer op keer. men weet nooit of deze acties indirect gericht zijn tegen de eigenaren maar het is echt ook “lekker” dieren pesten.
  Kinderen die je erop aanspreekt, geen takken van bomen te rukken krijgen heden ten dage de meest gore taal over zich heen als corrector. Naar de ouders gaan is ook wonderlijk, want veelal word je op een lachwekkende manier te woord gestaan met het antwoord: ” wij zullen het met onze kinderen” ( =/_ 8 jaar ) erover hebben. Het nare is dat deze kinderen veelal in de knel zitten binnen geen gezin en als het ware worden gestimuleerd de hondenbezitter knetter is ,wat ook niet waar is want hij/ zij wil haar/zijn dieren beschermen die nu eenmaal afhankelijk zijn van mensen, ook tegen de slecht opgevoede kinderscharen.Als je met mensen praat, dat je op het publieke domein een gast bent kijken ze je glazig aan , ik mag hier toch voetballen, krijsen en aan takken hangen ik mag dieren pesten, aders die met een ongelofelijke knal op doel schieten met jonge kinderen, van wie moeten ze dit horen: ” Juist de ouders”.
  Die doen veelal mee in “zwart” maken van de persoon. Vanwege de vele dieren
  fantaseer ik vaak ook over leed aan de stimulator, het is zo min en dieronvriendelijk dat gezinnen hiervoor aansprakelijk zouden moeten worden gesteld en het hele bedroefende is zodra kinderen dieren pesten er ook een grote chip in de hersenen helemaal fout zit.

Reacties niet toegestaan