Van Gaal: “Ik ben het spuugzat om bondscoach te zijn”

Louis van Gaal, voor de tweede keer in zijn loopbaan bondscoach, laat zich interviewen door het AD en zegt daar dat hij het eigenlijk een rotbaan vindt. Op de vraag waarom hij na het WK weggaat: ‘Omdat ik het na twee jaar spuugzat ben om bondscoach te zijn. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar geïnvesteerd om straks op het WK te kunnen doen wat ik het liefste doe. Nog twee jaar zou ik niet zien zitten, dan ga ik liever in ons huis in Portugal zitten. Dan mis ik die acht momenten dat ik met spelers kan werken, maar heb ik meer tijd voor anderen. Mijn naasten. Het Nederlandse voetbal heeft nu eenmaal niet de hoogste prioriteit. De hoogste prioriteit heb je altijd zelf. De meeste mensen durven dat niet zo te zeggen, maar ik wel. Het gaat erom dat je het zélf leuk vindt wat je doet. Dat je je ambities volgt.’

Bron(nen):   AD      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Arend Zeeman

  Compliment voor Louis van Gaal,

  Je Naasten zijn heel belangrijk 🙂

 2. Jannie Ooms

  Louis van Gaal kapt er mee. Komt dat even goed uit. De man is de arrogantie ten top. Ik ben hem al jaren spuugzat. En de sportverslaggevers ook, denk ik.

 3. martinvanderveen

  Hoewel louis van Gaal niet altijd even sympathiek overkomt in de media, is het wel een man die zijn verantwoordelijkheid neemt. Respect voor deze man, in al zijn successen en mindere prestaties.

Reacties niet toegestaan