Vrouwen met dikke billen zijn harde werkers, denken mannen

Mannen denken onbewust dat vrouwen met een stevig achterwerk harde werkers zijn met goede genen. Dat blijkt uit onderzoek van de universiteit van Texas. Het gaat ze niet om de billen op zich, maar om de curve van de onderrug naar de billen. De ideale hoek van die curve is 45,5 graad. Steeds meer onderzoek wijst uit dat aantrekkingskracht tot het andere geslacht voortkomt uit eigenschappen die in vroeger tijden hielpen bij overleving en voortplanting. Toen mensen van vier benen op twee benen gingen lopen, maakte dat de zwangerschap van vrouwen zwaarder, doordat de druk op het heupgewricht sterk toenam. Door de billen naar achter te steken (waardoor ze groter lijken) wordt het gewicht van de foetus beter verdeeld. Zouden vrouwen zich niet op dergelijke wijze hebben aangepast dan zou de zwangerschap zoveel pijn hebben veroorzaakt dat werken en het vinden van voedsel onmogelijk zouden zijn geworden. Mannen zoeken dus een vrouw bij wie de heupen ietwat naar achter zijn gedraaid, omdat ze dan beter in staat is om door te werken tijdens de zwangerschap. Dit is simpel aangetoond door mannen foto's te laten zien van de bilpartij van vrouwen en hun voorkeur te vragen. De vrouwen met een curve met een hoek van 45,5 graad werden het aantrekkelijkst bevonden. Deze hoek is ook optimaal voor de verdeling van het gewicht van een foetus.  

Bron(nen):   The Telegraph      

20 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  Welke hoek hebben jouw billen Desiree?

 2. Burgermans

  Nou Desiree, dat denken we echt niet.

 3. marianne martens

  Wat een onderzoek weer ,vanuit Texas worden we terug in de tijd geslingerd ( vrouwen als fokvee ). Een curve wordt veel gezien bij mannen . Is dat ook goed voor een nageslacht. Raar woord eigenlijk.Het geslacht- hierna of na- geslecht.

  • Windows 8

   Onze ‘curve’ is niet permanent zichtbaar, de vrouwelijke vormen wel.
   En ja, voor de evolutie zijn vrouwen fokvee en mannen zaaddonoren. Beschaving is een héél dunne laag.

   (in antwoord op marianne martens)
   • marianne martens

    vraag me steeds meer af hoe dun het laagje is, is het wel een laagje, is het misschien een onzichbaar nano- of grafeen laagje. zie het niet meer

    (in antwoord op Windows 8)
   • Dead Silence

    Er is sprake van een nieuwe ondersoort, minder bedeeld. Zie grote steden. Ook is de mens op zijn retour. De intelligenten krijgen geen of weinig kinderen, de minder capale meute, daarentegen, gaat tekeer als konijnen.

    (in antwoord op Windows 8)
    • Windows 8

     Dat moet eindigen met de vraag “Does it have electrolytes in it? ”
     http://www.moviemeter.nl/film/29867

     (in antwoord op Dead Silence)
    • Albert Bakker

     De mensheid is helemaal niet op zijn retour. We gaan juist steeds sneller vooruit. We zijn slechts beperkt in het zien van dat vergezicht door de nabijheid van onze intellectuele horizon.

     (in antwoord op Dead Silence)
     • Dead Silence

      Jawel. Wie zorgt voor vooruitgang? Het intelligente deel. De rest lift erop mee, maar snapt er geen bal van en haakt uiteindelijk af. Het gemiddelde IQ wereldwijd is ook aan het dalen. Waarom? Zie boven.

      (in antwoord op Albert Bakker)
  • Janneke van Vught

   Heb jij ooit een ontwikkelde Amerikaan gezien? Als je ‘m hebt gevonden drinken we samen een kop koffie, analyseren hem en komen geheid tot de conclusie dat het ze jaren achter lopen.

   (in antwoord op marianne martens)
   • Burgermans

    George Clooney? Barack Obama?

    (in antwoord op Janneke van Vught)
   • Dead Silence

    Heb een jaar in Amerika gewoond en kom er voor mijn werk regelmatig: 95% van de Amerikanen weet niet wat zich elders afspeelt, er bestaat nog zo iets als Canada en de rest is derde wereld zeg maar.

    (in antwoord op Janneke van Vught)
   • Dead Silence

    Ze zijn er wel hoor, net zo zeldzaam als 100 karaat diamanten.

    (in antwoord op Janneke van Vught)
   • marianne martens

    Is zowaar moeilijk te noemen. Denk wel meteen aan John Cheever of Saul Bellow? Ga nog even nadenken want dat kopje koffie drinken lijkt me wel leuk. Moet ook nog iets over die persoon vertellen.

    (in antwoord op Janneke van Vught)
    • marianne martens

     Heb wel een idee, het is een vrouwelijke Amerikaanse dichteres. Kan ook aankomen met Bill en Hillary maar daar is het gevoel wel wat afwezig? Zal u binnen 24 uur de naam geven. Nog even nalezen of het werkelijk wat is

     (in antwoord op marianne martens)
   • Oh_Oh_SarCastro

    Je hebt genoeg ontwikkelde Amerikanen rondlopen. Je zal ze alleen nooit op TV zien. Daar is geen markt voor.

    (in antwoord op Janneke van Vught)
   • marianne martens

    Dorothy Parker Quotes http://www.goodreads.com of
    Anne Sexton http://www.poetryfoundation.org
    of op google zijn een paar bladzijden te lezen uit An accident of Hope of Dawn M.Skorzewski about Anne Sexton.

    (in antwoord op Janneke van Vught)
 4. brabantman

  Verblijf regelmatig in de USA (Las Vegas). Heb zelf een bedrijf aldaar. Verbaas mij elke keer weer over het volume van de dames aldaar. Ben eerlijk gezegd nog maar weinig tot geen slanke billen tegengekomen. Kan mij ook niet voorstellen dat al die daar rondlopende vetklompen (120 -150 kg is normaal), dat het allemaal harde werkers zijn. Integendeel, voor werk hebben ze geen tijd, ze eten de gods ganze dag.

 5. Patrick

  Mee eens, prpf geen onderzoek voor nodig zeg. Een mooie verhouding tussen billen, middel en benen is magisch voor een man. Het is ook puur schoonheid, een ronde vorm vanuit elke hoek 🙂

  Maar wat ik mis, is hoe de vrouw beweegt.
  Veel meer dan de pure centimeters, is het de de stijl van beweging.

  “Something in the way she moves
  Attracts me like no other lover”

Reacties niet toegestaan