Hoe zijn Joey, Ross en Rachel uit Friends in het echt?

Beroemd
door Admin
donderdag, 18 februari 2016 om 9:00
welingelichtekringen header 1
In het achtste seizoen van Friends was een Nederlands grapje nodig. Het Nederlandse consulaat in Los Angeles werd gebeld en daar zat Erik Grouwstra. Hij leerde Ross het legendarische zinnetje: 'Jij hebt seks met ezels'. Op de set moest hij aan de acteurs uitleggen hoe je het Nederlands uitsprak en leerde hij ze dus een piepklein beetje kennen. De Volkskrant sprak met hem over Monica, Rachel, Joey, Ross en Gunther. Dit zegt hij over ze in de krant: "Tijdens de repetities 's ochtends liep iedereen nog rond in zijn gewone kleren en zonder make-up. Het is misschien niet zo aardig om te zeggen, maar Courteney Cox was echt onherkenbaar. Ze zat onder de puisten en liep rond met een stukje papier op haar gezicht. Waarschijnlijk op een puist die ze net had uitgedrukt."
Rachel (Jennifer Aniston) "Ik was zelf nooit zo'n fan van haar. Ik dacht dat ze zo'n verwend blond nest uit Hollywood was dat de hele tijd 'oh my god, oh my god' riep. Maar ze was echt heel lief en grappig. En ze was tijdens de repetitie in de ochtend net zo knap als tijdens de opnamen 's middags. Ze maakte me zelfs tijdens de opnamen een paar keer aan het lachen, terwijl ik eigenlijk een nobody was."
Joey (Matt LeBlanc) "Nu is hij wat pafferig geworden. Maar toen vond ik hem nog heel leuk, echt een lekker ding. Hij was in het echt net zoals hij in de serie is. Tijdens de opnamen stond hij te fluisteren met allemaal giechelende meisjes van de visagie en kleding om zich heen. Hij genoot zo van al die aandacht. Net als Joey een echte Casanova."
Ross (David Schwimmer) "Ross vond ik eerlijk gezegd nogal stug. Hij was net als zijn personage in de serie sociaal niet helemaal werkbaar. Hij was wel aardig, maar op een afstandelijke manier. Nou, screw you dan maar. Ik kom toch op jullie verzoek hier om te helpen?"
Gunther (James Michael Tyler) "Met Gunther kon ik goed opschieten. Die was heel open en warm. Hij sleepte me overal mee naartoe en stond erop dat ik naast hem kwam zitten tijdens de lunch. Hij en Jennifer hadden totaal geen sterallures. Ik zou contact met hem houden, maar dat heb ik nooit gedaan."