Berlusconi’s Harem & de toorn van Veronica

Silvio Berlusconi (72), de vrolijke seksist die Italië leidt, heeft zichzelf overtroffen, tot woede van zijn vrouw. Nu de kandidaten voor zijn partij voor de Europese verkiezingen bekend zijn is duidelijk dat de meesten een ding gemeen hebben: het zijn bloedmooie vrouwen, waaronder een gevierde winnares van Big Brother.
Die laatste hoeft geen verassing te zijn, want Silvio was al eens in een innig moment gefotografeerd met deze Angela Sozio (36). En dan is er ook nog Barbara Matera (foto), die in 2000 in de race was om miss Italië te worden en sindsdien presentator is bij de RAI. Zijn vrouw Veronica vindt het allemaal heel gnant. "Ik en mijn kinderen zijn slachtoffer van zijn gedrag," schrijft Veronica aan persbureau Ansa.
Zij beschrijft zijn gedrag als 'schaamteloos' en denkt dat zijn aantrekkingskracht 'alles van doen heeft met macht.' en lijkt op 'pleziertjes voor de keizer'.
Geen van de dames heeft enige politieke ervaring. Maar dat is logisch: de bedoeling van de kandidatenlijst is, volgens de premier, een nieuwe wind te laten waaien door de stoffige Europese politiek. "Ik wil jonge, nieuwe gezichten, om het aanzien van Italië te verjongen," zei Berlusconi bij de presentatie.
Hij voegde daaraan toe dat een recente poll liet zien dat 73,5 procent van de Italianen achter hem staat. "Daarmee ben ik de meest geliefde leider op aarde." 
Voor de politiek geïnteresseerde mannen: van de beide genoemde dames zijn nog fotoreportages en video's van allerlei soort voorhanden. Maar die zoekt u zelf maar op. Google en dan zoeken op de namen bij afbeeldingen.

Bron(nen):   The Times  Mevrouw Berlusconi is boos