Anti-masturbatie politica rukt op

Twee weken geleden brachten we het nog als een grappig bericht: een dame met opmerkelijke standpunten, zoals de zondigheid van masturbatie, deed een gooi naar de Amerikaanse senaat. Maar het wordt ernst. in november zal Christine O'Donnell de officiële kandidaat van de Republikeinse Partij zijn om senator te worden van Delaware. De afgelopen weken is veel bekend geworden over Christine O'Donnell. Niet alleen over haar extreme politieke opvattingen (ze staat rechts van Sarah Palin), maar ook over haar zelf. Zo laat ze haar hele (korte) leven al overal schulden na. Ze vervalste haar CV en zo zijn er nog wel wat opmerkelijke feiten opgedoken. Maar de Amerikaanse kiezers hebben zo genoeg van gevestigde politici dat ze dat kennelijk voor lief nemen.
De democraten van Obama vierden gisteravond de overwinning van Christine als een overwinning voor hen: zo'n kandidaat moeten de democraten in november toch kunnen verslaan.
Maar het lijkt verstandig dat af te wachten. Dat O'Donell kandidaat voor de republikeinen zou worden leek ook uitgesloten, de teaparty gaat haar financieel steunen. . En Sarah gaat campagne voor haar voeren

Bron(nen):   Salon  Time