Vijf babylijkjes gevonden in huis Frankrijk

De politie in de Franse stad Louchats nabij Bordeaux heeft donderdag in een huis vijf babylijkjes gevonden. De 40-jarige vader van het gezin had de politie gebeld, nadat hij een van de lijkjes had gevonden in een koeltas. Bij de doorzoeking van het huis stuitte de politie op vier andere lichaampjes in een vriezer. Daarover berichtten Franse media.

De 35-jarige moeder van het gezin heeft haar man waarschijnlijk nooit op de hoogte gebracht van haar zwangerschappen. De vrouw is opgenomen in een ziekenhuis voor gynaecologisch en psychiatrisch onderzoek. Ze zal later worden verhoord. Vrijdag vindt er autopsie plaats. Daaruit moet blijken of de baby's dood geboren zijn of na hun geboorte zijn gedood.

Volgens Franse media waren de man en vrouw geen bekenden van de politie. Ook zou de vrouw in het verleden niet zijn opgenomen voor mentale klachten. Het stel heeft twee kinderen van 13 en 15 jaar. De vader is verhoord, maar niet gearresteerd. De baby in de koeltas is mogelijk donderdagochtend geboren.