Demi Moore over Ashton Kutcher: “Hij was geobsedeerd door triootjes”

Demi Moore deelt in een autobiografie van alles wat ons misschien niet aangaat, maar wat we toch wel wil weten. Zoals de treurigheid van haar huwelijk met de veel jongere Ashton Kutcher.

Ze bevestigt dat Kutcher haar tijdens hun relatie meermaals bedrogen heeft. Ook vond hij met zijn drieën leuker dan met zijn tweeën, iets waar ze mee instemde. Later kreeg ze spijt van die beslissing. Kutcher gebruikte hun moeizame seksleven als een excuus om vreemd te gaan. “Omdat we een derde persoon in onze relatie hadden toegelaten, waren de grenzen vervaagd, vond Ashton. Hij vond dat zijn ontrouw daardoor gedeeltelijk werd goedgepraat. Ik voelde me misselijk toen hij dat zei.”

Demi onthult ook dat ze zwanger werd tijdens het eerste jaar van hun relatie. Het ging om een meisje dat ze Chaplin Ray zou noemen. Helaas kreeg ze na zes maanden zwangerschap een miskraam, wat ze wijt aan haar ‘overmatig drank- en druggebruik’. De twee probeerden in de jaren daarna nog meermaals om zwanger te geraken en Moore onderging meerdere fertiliteitsbehandelingen, maar uiteindelijk bleken die allemaal tevergeefs. 

Na zijn huwelijk met Demi begon Ashton een relatie met zijn ex-collega van ‘That 70’s Show’, Mila Kunis. De twee zijn intussen 7 jaar samen, waarvan 4 jaar getrouwd. Ze hebben ook twee kinderen samen: dochter Wyatt en zoon Dimitri.

Bron(nen):   Vulture