Brad en Angelina ruziën over buitenlands vertrek kinderen

De 'vechtscheiding' tussen Brad Pitt en Angelina Jolie is na jaren nog steeds gaande en het grootste discussiepunt is en blijft de zorg om hun zes kinderen. In een interview met Harper's Bazaar laat Jolie weten dat zij graag naar het buitenland zou willen verhuizen met de kinderen, maar dat dat niet mogelijk is vanwege Brad, die als vader ook zijn rechten heeft.

"Ja, ik zou graag in het buitenland willen leven en ga dat ook zeker doen zodra al mijn kinderen 18 jaar oud zijn. Maar voor nu moet ik me schikken naar de plek waar hun vader wil wonen," aldus Angelina. En met de vader doelt de actrice op ex-man Brad, die in Los Angeles woont en gedeelde voogdij heeft met Angie. De twee delen samen Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) en tweeling Knox and Vivienne (11).

Oudste zoon Maddox woont en studeert tegenwoordig in Zuid-Korea, waar moeder Angelina hem voordat het studiejaar begon naartoe bracht. "Vreselijk om mijn kind hier achter te laten, maar ik ben hartstikke trots op hem," snikte de actrice toen, terwijl ze een traantje wegpinkte.