Brad Pitt: mijn privéleven is een ramp

Het privéleven van Brad Pitt is rampzalig. Dat grapte de acteur maandag in Podcast WTF, waar hij samen met Leonardo DiCaprio te gast was.

Het gesprek ging over de gevolgen die hun beroemdheid heeft voor het persoonlijke leven van de twee acteurs. Pitt zei dat hij soms het gevoel heeft dat hij onder een microscoop leeft, waaraan hij toevoegde: "Maar dat is waarschijnlijk omdat mijn privéleven zo'n ramp is."

In zijn dankwoord tijdens de Golden Globes zondag, waar hij de award voor beste mannelijke bijrol won voor zijn werk in Once Upon A Time.. In Hollywood, begon de 56-jarige ook al over de onophoudelijke aandacht voor zijn liefdesleven. Toen liet hij grappend weten dat hij graag zijn moeder had meegenomen naar de ceremonie maar dat dat niet mogelijk was "want als ik naast een vrouw ga staan zeggen ze gelijk dat we aan het daten zijn. .En dat zou wat ongemakkelijk worden."

Sinds hij zijn scheiding van Angelina Jolie aankondigde in 2016, wordt er volop gespeculeerd over nieuwe liefdes voor Pitt. Hij heeft in die tijd nooit bevestigd met iemand te daten. Ook bij de Golden Globes verscheen hij zonder date op de rode loper. Op het event liep hij overigens wel drie exen tegen het lijf: Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow en Christina Applegate waren ook aanwezig bij de uitreiking van de Hollywoodprijzen.