Justin Bieber kreeg van Calvin Klein een grotere penis

Justin Bieber is volgens Calvin  Klein kennelijk nog steeds voor  jongens zo'n rolmodel dat ze graag in dezelfde onderbroek rondlopen als onmogelijke Justin. Maar voor het affiche wordt niet de echte Justin gebruikt, maar een opgepompte. De gefotoshopte Justin is in alle opzichten gevulder. Dat geldt ook voor zijn Calvin Klein onderbroek. Er zijn verschillende versies waarom dit is gebeurd. Een Amerikaans roddelblad schrijft dat Justin zelf eiste dat hij op de foto meer in huis had. Maar het kan ook zijn dat met de bewerkte versie meer broekjes worden verkocht.w640 (3)

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. vandehoedenderand

  Niet dat ik iets tegen deze knul heb, maar dat deze idioot zo’n beetje het grootste idool van het moment is, zegt ook veel over de staat van de mensheid.

  Onderzoekers, wetenschappers, schrijvers, CARTOONISTEN, medici, vrijheidsstrijders. Potentiële idolen te over op deze aardbol. Maar nee, ‘we’ moeten het doen met een mafkees die graag een grotere piemel had willen hebben.

 2. marianne martens

  calvin klein is degene die dit heeft bedacht. het is een ” gotspe” dat deze jongen die geestelijk zo is mishandeld door familie en als slaaf wordt misbruikt,als model zou moeten dienen voor jong en oud.

 3. Dead Silence

  3huis krijgt er ook een langere van.

Reacties niet toegestaan