Gordon sloeg ex-vriend met een mes in zijn hand

Vandaag staat Gordon voor de rechter vanwege een kort geding dat ex-vriend Kevin aanspande tegen de zanger.

Kevin eist dat Gordon hem niet meer lastig valt en stalkt. Volgens zijn advocaat, Vincent van der Velde, krijgt de man regelmatig ‘s nachts anonieme telefoontjes van Gordon. Ook zou hij zijn bedreigd met een mes.

De advocaat van Gordon zegt dat de zanger hem enkel een klap heeft gegeven terwijl hij een mes in zijn hand had. Gordon was op dat moment dronken en emotioneel, omdat hij ‘achter de ware aard’ van de Almeerder kwam. De volgende dag zou de zanger via WhatsApp zijn excuses hebben aangeboden.

De hele ruzie is begonnen toen Gordon in februari berichten plaatste op Facebook en Instagram waarin hij vertelde dat Kevin zijn nieuwe liefde was. Volgens de man zelf was er echter nooit sprake van een liefdesrelatie. Hij wilde dat Gordon alle berichten over hem van sociale media verwijderde. Vervolgens noemde Gordon hem een oplichter met een dubbelleven.

Hoe de vork precies in de steel zit is aan de rechter om te oordelen. Die heeft het verzoek van Gordon om de zaak achter gesloten deuren af te wikkelen afgewezen. De rechtbank vindt dat de presentator zich met zijn berichten op sociale media in het publieke domein bevindt.

Bron(nen):   De Telegraaf