Waar is Dotan? Getergde zanger lijkt spoorloos verdwenen

Patty Harpenau, de moeder van Dotan, maakt zich zorgen om hem. De zanger, die in opspraak kwam omdat hij jarenlang nepfans gebruikte om zijn carrière vooruit te helpen, is in geen velden of wegen te bekennen.

In de Telegraaf zegt Harpenau: “Ik ben radeloos en maak me grote zorgen. Hij belt me niet en ik kan hem niet bellen. Zijn telefoon is afgesloten en hij heeft al zijn concerten afgezegd.” Al meer dan twee weken is er niets van de zanger vernomen.

Harpenau denkt dat hij mogelijk bij zijn vader in Tel Aviv is. “Maar het kan ook zijn dat Dotan bij vrienden in New York is ondergedoken. Ik ken mijn zoon als geen ander en weet ook dat hij zich helemaal kan afsluiten. Toch beangstigt het me dat hij niet meer reageert. Als hij ruimte nodig heeft, dan begrijp ik dat heel goed, maar dan moet ik wel weten dat hij oké is.”

Ze besluit: “Dat Dotan nu van de aardbodem is verdwenen, is afschuwelijk. Dit past niet bij hem. Zo is hij niet opgevoed. Ook al hadden we ruzie, dan zou hij uit fatsoen altijd reageren. Ik vermoed dat mijn kind radeloos is en compleet vastzit met zijn gevoel.”

 

Bron(nen):   De Telegraaf