Er komen steeds meer pikante berichtjes naar buiten van Jeff Bezos

De echtscheiding van Jeff Bezos domineert de afgelopen dagen het online roddelcircuit. De baas van Amazon blijkt zelf alles behalve brandschoon. De rijkste man ter wereld stuurde al een naaktfoto naar zijn nieuwe geliefde nog voor er plannen waren voor een echtscheiding.

Die nieuwe liefde is helikopterpiloot en oud-presentatrice Lauren Sanchez. De verliefde Sanchez kon haar nieuwe relatie niet langer voor zich houden en liet een vriend de berichtjes lezen die ze van haar kersverse partner ontving. En die lekte naar de National Enquirer, waardoor de hele wereld nu op de hoogte is van de persoonlijke tekstjes die Bezos verstuurde.

Daaruit blijkt onder meer dat de affaire allang speelt. Zo schreef hij in april vorig jaar al: “Ik hou van je, levendige meid. Ik laat je dat zien met mijn lichaam, mijn lippen en mijn ogen, al heel gauw.” In september vierde de Amazonbaas nog zijn 25-jarig huwelijk met MacKenzie. Maar er is meer. Zo klinkt het op 13 mei: “Ik wil je ruiken, ik wil je inademen. Ik wil je stevig vasthouden… Ik wil je lippen kussen…. Ik hou van je. Ik ben verliefd op je.”

En even later: “Ik hou van alles aan jou. Ik hou ervan dat jouw laatste foto mij compleet uit mijn dak liet gaan. Ik ben gek op jou. (…) Ik moet je ruiken en voelen. Ik weet dat je de juiste voor mij bent. Ik weet dat wij bij elkaar passen.” Het koppel zou al acht maanden samen zijn.