Hulphond Sully Bush begint aan nieuwe taak

Beroemd
door anp
donderdag, 28 februari 2019 om 2:20
hulphond sully bush begint aan nieuwe taak1551317536
Sully, de hulphond van de onlangs overleden oud Amerikaans president George H.W. Bush. is begonnen aan de volgende missie in zijn leven. Het dier werd welkom geheten bij het Walter Reed National Military Medical Center in Bethesda, vlakbij Washington, waar hij met andere honden gaat samenwerken om zo oud-soldaten te ondersteunen tijdens hun herstel na hun periode in dienst.
Sully treedt in dienst als een HM2 Petty Officer, wat betekent dat hij een lid is van het medische team. Op het Instagram account van de hond is te zien hoe hij officieel geïnstalleerd wordt. "Ik kijk ernaar uit om de veteranen te dienen zoals mijn beste vriend dat gewild zou hebben," aldus Sully.
De viervoeter diende de 41e president van de Verenigde Staten vanaf het moment dat voormalig First Lady Barbara Bush overleed in april 2018. Bush Senior overleed in november 2018, wat voor emotionele plaatjes zorgde van zijn trouwe hond Sully bij de kist. Het dier week geen moment van Bush zijn zijde en bracht zijn baasje een laatste groet toen hij lag opgebaard in Washington. De foto's van dit bijzondere moment gingen viral op internet.