Spice Girl betaalde nanny miljoenen om dit geheim te bewaren

Spice Girl Mel B heeft haar voormalige nanny twee miljoen euro betaald om een rechtszaak te vermijden. Babysitter Lorraine Gilles dreigde de vuile was buiten te hangen over het wilde seksleven van de Spice Girl. Daarover schrijft de Britse tabloid Daily Mirror.

Gilles en Mel B zouden maar liefst zeven jaar lang het bed hebben gedeeld. De nanny dreigde de details van hun seksuele escapades naar buiten te brengen als Mel niet met een miljoenenvergoeding over de brug zou komen. De Spice Girl koos eieren voor haar geld en maakte twee miljoen euro over om haar kennelijk wilde seksleven verborgen te houden.

In ruil voor het geld zou Gilles ook haar mond houden over de relatie van Mel B met ex-man Stephen Belafonte en over haar alcohol- en seksverslaving waarvan ze meerdere keren afkickte. De twee kwamen overeen dat het beter zou zijn voor iedereen als niet alle details naar buiten zouden komen in een rechtszaak.

Mel B, die naar verluidt haar hele vermogen van 40 miljoen er door heen heeft gejaagd, kan het geld dat de nieuwe Spice Girls-toer op gaat leveren dus goed gebruiken.

Bron(nen):   Daily Mirror