Relletje bij Temptation Island: deelnemers halen hard uit naar presentatrice

Temptation Island, de show die als doel heeft om relaties kapot te maken, kent een uiterst teleurstellend seizoen: niemand gaat vreemd. Om toch nog voor een beetje reuring te zorgen, deed de Vlaamse presentatrice Annelien Coorevits een paar vervelende uitspraken over de deelnemers. Die halen nu hard naar haar uit.

“Ik kan soms moeilijk tot de vrouwen doordringen. Ze zijn niet altijd eerlijk,” aldus de Vlaamse in Story. “Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden.”

Deelneemster Demi reageerde op Instagram: “Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen ‘relatietest’’’.

Ook deelnemer Roger heeft geen goed woord over voor de presentatrice. Hij vindt dat ze een compliment moeten krijgen in plaats van afgekraakt te worden wegens een gebrek aan actie. “Dit seizoen zou juist gecomplimenteerd moeten worden. Het feit dat er tot nu toe niets gebeurt, wil juist zeggen dat de motivatie heel hoog lag bij ons ‘saaie koppels’’’, laat hij weten. ,,Zo zie je maar… Beter ben je daar de slet of een mannelijke hoer en scheld je elkaar uit omdat je iets ziet van elkaar wat je niet leuk vindt, dan dat je probeert te werken aan jezelf of aan je probleem. Ik zelf snap het probleem niet!’’

Bron(nen):   AD