Zo werkt de HEMA zorgverzekering

De HEMA komt met een eigen zorgverzekering. Vanaf vandaag kan je daar klant van worden. Volgens het bedrijf is de premie lager dan de premie van andere verzekeringen. Bovendien krijgt iedereen die overstapt naar de zorgverzekering van HEMA het hele jaar 10% korting op bijna alles van de HEMA.

De basispremie van de zorgverzekering van de HEMA bedraagt 89 euro per maand bij het wettelijke eigen risico van 360 euro. Klanten die kiezen voor een vrijwillig eigen risico van 500 euro bovenop het wettelijk eigen risico betalen  een premie van 69 euro per maand. Iedereen die overstapt krijgt het hele jaar 10% korting op bijna alles van HEMA.  “Je zorgpas is meteen je HEMA-kortingspas,” vertelt CEO Ronald van Zetten. “Daarmee doen we echt iets unieks. Bovenop de scherpe zorgpremie bespaar je ook nog eens op je dagelijkse boodschappen bij HEMA.”

De HEMA werkt voor de verzekering samen met Menzis, die de verzekering achter de schermen uitvoert. Daar merkt de klant volgens het bedrijf overigens niets van. De contacten lopen via de HEMA

4 Reacties Doe mee met de discussie →