Wormen nemen bezit van het lichaam van een Chinese man na het eten van sushi

Liefhebbers van Sushi kunnen wellicht beter niet naar de foto's kijken. Een Chinese man in de provincie Gangdong ging naar de dokter omdat hij jeuk had en een beetje buikpijn. De röntgen-foto's verklaarden beide symptomen. Vele honderden wormen krioelden in het lichaam van de man. De oorzaak van de invasie ligt vermoedelijk bij het eten van sushi die geïnfecteerd was met parasieten. Het leven van de man kon - ternauwernood - worden gered.1411571946131_wps_7_A_Chinese_man_who_went_to

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. IwanovKapotjeplov

  Yikes!

 2. Windows 8

  We zullen dit allemaal zo maar geloven zonder bron?

  “Om aan te tonen dat het niet om een flauwe grap gaat, hebben de auteurs samen met kok Yuka Haruya recepten bedacht die zowel uitvoerbaar als eetbaar zijn. Het condoom wordt hiervoor gelukkig gebruikt als kookgerei en niet als ingrediënt. Condoomkoekjes of condoomsushi?

  http://kotaku.com/oh-hey-its-a-condom-cookbook-1637562566

 3. Pietje_Precies

  het lijkt meer op een vrouw… of hebben die wormen zijn apparaat al opgegeten?

 4. catchit64

  sowieso ranzig spul dat sushi. Veelal rauwe ingrediënten dus dat er wat smerigs in zit is wel aannemelijk. Ik eet al jaren geen filet americain en niet doorbakken tartaar na wat slechte ervaringen een paar jaar geleden.

 5. ziggyziggyziggy

  Niet dus. http://www.snopes.com/info/news/sashimi.asp

 6. Zmirlap

  Man man man… 3huis… Én een volstrekt incapabel journalist zijn én zo oneindig hard in een hoax trappen dat beide benen nodig geamputeerd moeten worden. Is het niet eens tijd dat jij tussen de eilende bejaarden een kat gaat zitten kroelen? Of is dit de schuld van Apple en de PvdA?

Reacties niet toegestaan