Nieuwe trend: fillers in je handen

Je handen verraden je leeftijd zeggen ze weleens. Maar nu niet meer. Je hoeft niet langer bang te zijn voor de dag dat je de gerimpelde handjes van je oma krijgt, je kunt er namelijk gewoon fillers in laten zetten.

Je bent ongetwijfeld bekend met botox om je rimpels weg te werken en fillers om je lippen op te spuiten. Misschien heb je ook weleens gehoord van de designer vagina, waarbij je een plastisch chirurg bezig laat met je schaamlippen. Maar de nieuwste trend op dit gebied zijn handfillers.

Injecties in je handen moeten rimpels en huidplooien gladstrijken, zodat je handen niet uit de toon vallen bij je rimpelvrije (en uitdrukkingsloze) gezicht. “Eerst lag de focus vooral op het hoofd, maar nu zijn veel mensen bezorgd dat ze er in hun gezicht jong en fris uitzien, maar dat aan hun handen en nek te zien is hoe oud ze echt zijn. Daarom behandelen ze die nu tegelijkertijd met hun gezicht, zodat ze er in het algeheel jonger uitzien,” aldus cosmetisch arts dr. Esho tegen de Britse Metro.

Dat mensen zien hoe oud je echt bent, is kennelijk iets om je voor te schamen.

Comparison of filler in hand vs. without. It’s not just your face that can look younger! #Vollureinhands #midcitiesmedspa #naturalfillers #northarlingtonmedspa #dfwmedspa #handfillers

Een bericht gedeeld door Rebecca (@bexlasers) op

Bron(nen):   Metro UK