Willen mannen echt meer seks dan hun vrouwen

Het antwoord op basis van veel onderzoek: ja.

Wat ook blijkt

– In huwelijken zijn veruit de meeste vrouwen tevreden met hoe het is. Mannen zouden – gemiddeld – 50% meer willen

– Mannen denken iedere dag wel eens aan seks met hun vrouw. Vrouwen niet

– Als er geen seks (meer) is in een relatie vinden mannen dat meestal erg, vrouwen amper

Bron(nen):   Barking up the Wrong Tree      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  Zo is het het. Als er maar wel lichamelijk contact blijft. Regelmatig een lekkere knuffel doet wonderen hoor.

  • Templein

   Dat is nu juist een van de probleempjes die bij dit verhaal passen.
   Vrouwen willen niet meer knuffelen omdat veel ouderwets ingestelde mannen dan ‘het spel’ willen afmaken met seks. Veel vrouwen houden ‘s avonds letterlijk afstand van hun partners.

   Het is een veelvoorkomend fenomeen dat vrouwen minder seks willen dan hun mannen. In ieder geval geen saaie seks willen. Je zou vrouwen niet de kost kunnen geven die langer opblijven dan hun mannen om maar de seks te vermijden.

   (in antwoord op Jannie Ooms)
 2. Prikker

  De enige vraag die tactischerwijze niet beantwoord is in dit onderzoek, is met wiè die mannen dan wel meer seks wilden.

 3. wezijnniethetzelfde

  Houllebecq, de Franse schrijver, heeft ooit een verhaal geschreven/ verteld, over een stel wat het op elk moment van de dag/ nacht deed en het plezier spatte ervan af, dat is nou mooi, samen genieten en de lust tot ” volle” emotie laten komen.Het was fantastisch geschreven/ verteld. Helaas of niet zo erg, is het in de dierenwereld en de mensenwereld, zo geregeld dat de wijfjes/ vogels/teven/leeuwinnen/ vrouwen etc. niet zo vaak hoeven, wel lekker knuffelen. Daarom is het een beetje” dom” dat een Politieke Partij de hoeren -wereld aan banden wil leggen ( mensensmokkelaars etc pakken!!!!!!, die handel ).Laat de mannen, ook als ze zijn gehuwd/ relatie gewoon ” freewheelen “.( niet teveel omdat het ook niet ” echt” aardig is). Er zit altijd een klein onrustig vogeltje in hun ( onder ) broek ( naar Vladiwostock, Thomese ). Kunnen de vrouwen gewoon op tijd naar bed. Iedereen tevreden.

 4. John

  Waar helemaal aan wordt voorbijgegaan in deze “onderzoeken” is dat andere onderzoeken hebben uitgewezen dat 25% van de vrouwen in hun vroege jeugd en/of prepuberteit te maken hebben gehad met seksueel misbruik. De negatieve gevolgen werken een leven lang door.
  Of er andere gender bepaalde verschillen zijn is maar de vraag. Een streng orthodoxe opvoeding kan later leiden tot onthoudingsgedrag of juist omslaan naar ongeremdheid.
  Als men zich beperkt tot de overige “normale” gevallen, zijn de verschillend sinds de uitvinding van anticonceptie zeker niet zo groot.

 5. Vogelbeest

  Een nadeel is in dit geval dat we helemaal geïndoctrineerd zijn dat sex altijd altijd en iedere keer betekenisvol moet zijn en het diepst van je ziel moet raken.

  Het is in een relatie geven en nemen. Puur voor mezelf vind ik het maar beperkt leuk om eindeloze rug- en voetmassages uit te delen, maar ik doe het wel omdat ik weet dat zij het prettig vindt.

  Als partners iets voor elkaar over hebben kan een relatie heel prettig zijn.

Reacties niet toegestaan