Farah Fawcett, de comeback

De actrice Farah Fawcett (62) is buitengewoon kwaad op journalisten. Haar woede richt zich in het bijzonder op de paparazzi die haar willen fotograferen nu ze ziek is. Fawcett is kankerpatiënt. In een videoboodschap gaf ze blijk van haar woede.
Fawcett werd beroemd door haar rol in de tv-serie Charlie’s Angels, van 1976 tot 1981 uitgezonden door ABC en vervolgens wereldwijd verspreid. De serie ging over drie vrouwen die werkten voor een onderzoeksbureau. Niet in de laatste plaats dankzij hun ravissante verschijning in de serie, werd menig probleem snel opgelost. De blonde Fawcett stal zo jarenlang de show.
Ook de bioscoopfilm Charlie’s Angels (in 2000) was een groot succes. Dan is er nog een versie van Charlie’s Angels voor de spelcomputer, volgens kenners één van de slechtste spelen ooit gemaakt.
In 2006 werd bij de immer blonde actrice kanker ontdekt. Toen ze zaterdag terugkeerde uit Duitsland en aankwam in Los Angeles, en per rolstoel naar haar auto werd gereden, kwamen de paparazzi in actie. Fawcett werd woedend, ze wil in deze omstandigheden onder geen beding in beeld worden gebracht.
Of zij op haar eentje de wetten van de showbusiness kan veranderen, is zeer de vraag.

Bron(nen):   Der Spiegel  Wikipedia