Beckham lachte niet toen hij zag dat het leeuwenkostuum in het vliegtuig geladen werd

Wie verzint het leukste onderschrift bij deze foto? Het is een wedstrijd waar Britten in excelleren, zoals elke week blijkt in de Caption Competition. 
Aangaande de foto van het Engelse team dat op weg is naar Zuid-Afrika hier de zes beste inzendingen: Het vliegveldpersoneel zwaaide vrolijk, wetend dat de beelden van Beckham in de scanner bij de roddelbladen een fortuin zouden opbrengen. Hand omhoog als je gewed hebt dat Engeland het van Duitsland verliest op penalties. Veel geluk jongens – en als je tegen Argentinië speelt, vergeet dan niet dat die graag doelpunten met de hand maken. Ongeveer zo… 
Alleen David Beckham lachte niet toen ze zagen dat het leeuwenkostuum in het vliegtuig geladen werd. Hij realiseerde zich ineens wat zijn rol als mascotte zou gaan inhouden. Bent, Walcott en Dawson begonnen aan hun vakantiebaantje op Heathrow Airport. Over honderd meter, ga links. Ontvang pass van Rooney. Neem de volgende afslag rechts na twee verdedigers en ga rechtdoor om te scoren. Vier dit in een rondedans rond de stip en maak daarna een volledige stop. Wanneer het veilig is, neem dan de middenbaan tot aan de afslag om de World Cup in ontvangst te nemen.

Bron(nen):   BBC