Internet maakt Elon Musk belachelijk om reddingsactie Thailand

Elon Musk wilde met een mini-duikboot de Thaise voetballertjes uit de grot halen. Niet nodig, onhaalbaar en niemand had erom gevraagd. Reden voor het internet om de oprichter van Tesla helemaal af te maken. Hij zou over de rug van de Thaise jongens de media willen halen, zo klinkt het.

“Musk die tweet over de coole onderzeeër die hij fabriceert, terwijl mensen daadwerkelijk de grot ingaan om kinderen te redden. Dit is helemaal Elon Musk”, schrijft iemand, die tienduizenden likes krijgt.

“De echte helden zijn de duikers, de doktoren, de Navy Seals, en de vrijwilligers die voedsel en onderdak bieden. Niet Elon Musk”, zo schrijft een ander. “Ik volg de hele dag de Thaise operatie, en ten eerste: het is geweldig. Ten tweede: ik hoop dat de wereld inmiddels snapt dat Elon Musk een lul is”, aldus weer een ander op Twitter.

En zo gaat het maar door. Is het geen kritiek dan is het wel hoon die hem ten deel valt. Zo schrijft iemand: “Elon Musk is zojuist in Rusland aangekomen om de Russen te helpen om Duitsland uit te schakelen op het WK.” In werkelijkheid ligt Rusland er natuurlijk al lang uit.