10 dagen nieuw NOS-Journaal: De reddingsboei van Rob en de benen van Sacha

Mootz
maandag, 04 juni 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Tien dagen nieuwe vormgeving bij het NOS-Journaal. En?
Deze reacties krijg je als je er op Facebook en Twitter naar vraagt. The good, the bad & the ugly… Daar gaan we: Walther Ploos van Amstel Tobben!
Juup Dales De benen van Sasha!! Wytse Kloosterman Gewoon goed. Ja, het is even wennen en het moet nog even z'n eigen draai krijgen. Over een jaar zeggen we "Raar, dat gepruts vroeger achter dat tafeltje"
Bart Nijman Zou vooral wel eens willen weten wat het nou precies gekost heeft. Erik Den Hertog Beeld = te druk. De toegevoegde waarde van de format bewijst zich niet in de verslaggeving. Mechtelien Meijer Gewoon even wennen voor iedereen. Over een maand is al het *oude*vergeten AC Girardot Het slaat nergens op dat de arme nieuwslezers zo kunstmatig moeten staan en bewegen in een kale ruinte.
Leo Walsma De weerman is helemaal een drama. Al die touchscreenknopjes. Word er tureluurs van. Lucienne Bezem Quartel Vreselijke vertoning. Dat heen en weer lopen en die 'reddingsboei' hoe verzinnen ze het? Het is wachten op het moment dat één van de vrouwen struikelt op hoge hakken, wat een flater zou dat zijn. Is niet te hopen. Cees Molenaars Het is als met sommige muziek: Pas na enige tijd volgt de waardering. Liefde op het eerste gezicht is zeldzaam bij TV-decors en vormgeving. Rob Brands Ach, vind het wel mooi, maar dat heen en weer geloop hoeft voor mij niet.
Janny van der Wal Waarom toch altijd muziek door gesproken woord? Dat is voor slechthorenden hoogst irritant.
Helle van Aardeberg Ik vind dat het gewoon veramerikaniseerd is. Floris Looijesteijn Doomsday muziekje aan het begin. Format zelf is mooi. Kemal Rijken Het moet een kopie zijn van de Situation Room (CNN USA), maar haalt dat bij lange na niet. Te rustig, te weinig in beeld, te weinig banners. Jammer, maar helaas...
Antonien Steijvers Ik vind de begin tune al depri klinken.
Irene Wijnmaalen Ik moet even wennen..
Frank van Iersel Sacha doet het prima. Rob moet sneller praten, veel te langzaaaamzzzzzz!
Heidy Bremmer En maar zeuren..zeuren..zeuren... NOS: Hardstikke goed dat jullie zo vernieuwend bezig zijn. Keep up the good work :) Nicole Bodéwes Ik vind het zo raar dat als ze weglopen van het tafeltje, dat we dat dan nog steeds zien staan, zo zonder functie. Haal dat dan weg.
Ann Marie Elenbaas Voor mij hoeft het niet! Het gaat om de boodschap! Ieke Vonk Vertekend beeld, leidt af, heel druk, onwijs rommelig, veel te bont.... Kortom : zeer overdreven en waardeloos om naar te kijken! Ons gezin jagen ze hierdoor weg. Leo Pool Gemaakt losjes..... Arnold Overhaart Wat zou het verschil zijn met een 'blue screen'? 900.000 euro
Nicole Zimmermann Je voelt dat de presentatoren zelf nog onwennig zijn.
Cily Heyenrath Het heeft wel wat, zie ik tenminste ook eens de benen en zo!
Bron(nen): FB NOS