Kinderen mogen masturberen

'Kinderen beginnen meestal al lang voor de puberteit met masturberen. Ze ontdekken hun eigen lichaam en merken dat het lekker aanvoelt als ze hun geslachtsorganen aanraken. Het is belangrijk dat je ze leert dat masturberen normaal is en dat het geen kwaad kan'. Dat zegt Planned Parenthood op haar website. Planned Parenthood is een nationale organisatie op het gebied van seks en voortplanting, een soort van Amerikaanse Rutgerstichting.

Dat is bij een aantal lieden in het verkeerde keelgat geschoten. Life Site News vertegenwoordigt 'traditionele joods-christelijke waarden' en is 'pro-life', d.w.z. anti-abortus, anti-euthanasie, anti-homoseksualiteit, enz. Aangezien masturbatie door kinderen de voortplanting binnen de hoeksteen niet direct ten goede komt, hebben ze Planned Parenthood de oorlog verklaard.

Tot daar aan toe, maar ze menen ook te weten dat masturbatie op jonge leeftijd een hele ernstige nasleep kan hebben. Tot de verwoestende gevolgen van zo'n 'vroeg seksueel trauma' behoort een soort verslaving aan orgasmes, of zoals dat officieel heet: Persistent Genital Arousal Disorder (PGAD) of Persistent Sexual Arousal Syndrome (PSAS). Onderzoeksresultaten zijn er vooralsnog niet.

Bron(nen):   Life Site News  Planned Parenthood