Seksuele Jihad: Tunesische maagden beschikbaar voor islamstrijders in Syrië

Vanuit Tunesië reizen jonge, diepgelovige moslimmeisjes naar strijdgroepen van orthodoxe moslims om met de strijders naar bed te gaan. Hun bijdrage aan de heilige oorlog. En als ze 10, 40 of 100 keer met een strijder hebben geslapen raken de meesten vroeger of later zwanger en dan gaan ze terug naar Tunesië en dragen het kind van een van de helden. Juist in sommige hardline gemeenschappen is dat toegestaan: in het kader van een heilige oorlog gemeenschap hebben met meerdere partners. Dat alles onder de Arabische noemer van 'jihad al-nikah' , seksuele heilige oorlog. Een Tunesische minister vertelde over die gang van zaken in het Tunesische parlement. De minister wist niet wat de omvang van dit verschijnsel is. Wel vertelde hij dat Tunesie nog beter zijn best gaat doen om de grens dicht te houden voor dit soort vrouwelijke hulptroepen. Op internetfora zouden meisjes worden geworven om zich op deze manier in te zetten voor de strijd van de islam tegen de ongelovigen.  

Bron(nen):   Daily Mail      

12 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Paulraw

  Origininele islamhulpvorm van EO -Metterdaad

 2. knier

  Zoveelste verbijsterende inkijkje van de meer dan zieke islam zienswijze van de vrouw.
  En kom nu niet aan met een zwetsverhaal dat dit een verkeerde interpretatie van de Koran is of zoiets dergelijks,in mijn ogen onvoorstelbaar dat een ander geloof met een dergelijke idioterie op de proppen zou komen.
  Ik zou me dood schamen als ik moslim was.

  • Kopje thee

   Ik zou het niet beter kunnen verwoorden. Een zelfstandig nadenkende vrouw met een beetje zelfrespect zou zich nooit tot die religie bekeren. Toch zie je steeds meer westerse meiden de kuise moslima uithangen in een zucht naar, ja wat eigenlijk: exotisme? Avontuur? Allah mag ‘t zeggen.

   (in antwoord op knier)
   • DiscuJohn

    In een zucht naar afzetting tegen en afkeuring van het eigene: oikofobie. En dat gebeurt alleen omdat die westerse vrouwen de ‘luxe’ (niet zozeer materieel) hebben om te kunnen en mogen kiezen. De wereld (oosters en westers) zou te klein zijn als bekering onder dwang zou plaatsvinden.

    (in antwoord op Kopje thee)
    • Kopje thee

     Ja, goede definitie! Ik denk ook altijd: in de jaren tachtig zouden dat soort vrouwen bij de Baghwan zijn gegaan, nu kiezen ze dit als ‘identiteit’.

     (in antwoord op DiscuJohn)
  • MoMeta

   Dit is ook niet islamitisch maar dat wil je natuurlijk niet horen. Dat past niet bij het beeld van de islam dat je zorgvuldig bewaakt door selectief de media te volgen. Veel plezier ermee.

   (in antwoord op knier)
   • knier

    Je kon er op wachten,de standaard moslim reactie;Geen woord over afstand nemen of verontwaardiging over die idioterie,het zijn niet de ware mossel’s die zoiets doen en het is waarschijnlijk onze schuld ook nog.

    En Mo,wat ga jij er aan doen om dit soort uitwassen van je geloof te bestrijden,buiten wat lafjes de boodschapper weer eens te bashen?

    (in antwoord op MoMeta)
    • MoMeta

     Waarom zou ik de uitwassen van mijn geloof bestrijden? Ik word graag als individu gezien en mijn geloof is persoonlijk. Ik vraag jou ook niet om je te distantieren van welke groep, sexe, ras, klasse, leeftijdscategorie waar je toe behoort zodra iemand uit van deze vele categorieen iets ergs doet. Jij zorgt met je vreemde verzoek er juist voor dat je afstand creeert tussen mij en jou waardoor ik automatisch, in jouw ogen, dichter bij de “anderen” kom.

     (in antwoord op knier)
    • Really

     Hij neemt toch afstand?? Hij zegt toch dit is niet de Islam?

     (in antwoord op knier)
 3. LikoedNederland

  Dat is dubbelop genieten! Want ook het aantal maagden voor martelaren in het islamitisch paradijs blijkt veel hoger te zijn dan eerst gedacht:

  http://likud.nl/2013/09/nu-nog-meer-maagden-in-het-islamitisch-paradijs/

  • DiscuJohn

   Ik krijg associaties met A brave new world. Zowel vanwege de aantallen als het ‘doel’ waartoe ‘ze’ dienen (vrijwillig..?). Dadelijk zegt zo’n geestelijk rekenwonder nog dat de “echte helden” niet hoeven te wachten tot ze in die nieuwe wereld aankomen. Maakbaarheid op z’n islamitisch.

   (in antwoord op LikoedNederland)
 4. ozay

  Onzin. Als moslim zijnde ga je niet met verschillende mannen naar bed al is het oorlog of niet. Maar Allah is de enige echte en ziet alles.

Reacties niet toegestaan