Snowden heeft pas 1% geopenbaard van wat hij heeft

Dat zegt The Guardian. Klokkenluider Snowden, voormalig medewerker van de Amerikaanse geheime dienst NSA, zou in totaal 58.000 documenten in zijn bezit hebben. Andere medewerkers van de NSA maken zich zorgen over de grote voorraad, die ook wel de 'doomsday-voorraad' wordt genoemd, die Snowden achter de hand houdt om zijn eigen veiligheid te garanderen. De nog geheime documenten zouden namen van personeelsleden bevatten van verschillende geheime diensten. De documenten zouden zeer zwaar beveiligd zijn, met verfijnde encrypties en 3 wachtwoorden die in handen zijn van 3 onbekende personen.
De hoofdredacteur van The Guardian, Rusbridger, moet maandag voor een commissie van het Britse parlement verschijnen. De stukken in The Guardian zouden de staatsveiligheid in gevaar hebben gebracht en terroristen juist een kijkje in de keuken hebben geboden.
De Amerikaanse republikein Mike Rogers, die een inlichtingencommissie voorzit, denkt dat Snowden hulp heeft gehad bij het kopiëren van informatie bij de NSA. En hij vraagt zich af wat Snowden  precies in Hong Kong deed, van waaruit de eerste onthullingen kwamen, en hoe Snowden daarna zo snel aan een Russisch visum kon komen. Journalist Greenwald, een vertrouweling van Snowden, zegt juist dat Snowden hem heeft bevestigd dat hij alleen te werk is gegaan, zonder enige vorm van hulp van buitenaf.

Bron(nen):   Nu      

17 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Captain Caveman

  En waarschijnlijk is hj nog geen fractie van 1% te weten gekomen wat er allemaal door de NSA gedaan wordt

  • Teitelbaum

   Daarom zijn ze zo Frenzy bezig he?
   Er is genoeg aanwezig om de grootste schandalen te triggeren,heel veel koppen moeten dan rollen,daarom moet Snowden kapot.

   (in antwoord op Captain Caveman)
 2. reageermeneer

  Ironie ten top. De organisatie die iedereen en alles bespioneerd dreigt nu zelf ontmaskerd te worden en raakt in paniek. Zo smaakt een koekje van eigen deeg, NSA.

 3. Teitelbaum

  Ergens in die dossiers wordt vermeldt dat Obama een penismaat van 6,8cm (in erectie) heeft,compleet met fotowerk en getuigenverslagen.
  Obama wil desnoods WW3 starten om te voorkomen dat dit beschamende feit uitlekt.

  • reageermeneer

   Met dat ‘beschamende feit’ heeft hij dan wel mooi twee kinderen op de wereld gezet. Nee, een overheid die haar bevolking wantrouwt krijgt een bevolking die haar overheid wantrouwt. Iedereen raakt paranoia, en de methode van de NSA om terreur te bestrijden levert uiteindelijk alleen maar meer terreur op.

   (in antwoord op Teitelbaum)
   • lulmetvingrrs

    Zijn dat wel zijn kinderen ? Misschien is Prins Bernard wel de vader…

    (in antwoord op reageermeneer)
   • Teitelbaum

    Dat zal het zijn.
    Wat een logica.

    (in antwoord op reageermeneer)
    • reageermeneer

     Je zit op welingelichtekringen.nl, niet op de lagere school. Ik wilde alleen iets constructiefs tegenover jou volstrekt belachelijke reactie plaatsen. Jij begint over Obama met penislengte 6,8 cm, dan ga ik als een kleuterjuf reageren. Of wil je dat ik je 10 plusjes ga geven? Dat doen ze wel bij Geenstijl.

     (in antwoord op Teitelbaum)
     • Teitelbaum

      “Nee, een overheid die haar bevolking wantrouwt krijgt een bevolking die haar overheid wantrouwt. Iedereen raakt paranoia, en de methode van de NSA om terreur te bestrijden levert uiteindelijk alleen maar meer terreur op.”

      Dit soort dom gepraat .

      (in antwoord op reageermeneer)
     • reageermeneer

      Wat vind je precies ‘dom gelul’ ? Ik ken jouw interpretatie namelijk niet. Of vind je Obama met een kleine lul geen dom gelul?

      (in antwoord op Teitelbaum)
     • Teitelbaum

      Ga nou niet met woorden draaien.

      (in antwoord op reageermeneer)
     • reageermeneer

      Leg uit. Je beoordeelt mijn reactie als dom gelul, dat zou je op z’n minst kunnen verklaren vind ik. Weerleg het eens, bijvoorbeeld. Opzouten waarom? Mogen alleen jou soort types hier komen?

      (in antwoord op Teitelbaum)
     • reageermeneer

      Kijk eens naar de wielersport, jarenlange strijd tegen doping. Wat levert dat nou op? Steeds ingenieuzere manieren om stimulerende middelen te kunnen gebruiken. Of dacht je dat de wielersport dopingvrij is? Dus de strijd ertegen levert het tegenovergestelde op. Niet logisch? Dom gelul? Kijk naar de Amerikaanse invasie en de ‘Arabische lente’ in het midden oosten, bijna overal hebben terreurgroepen de macht alweer in handen, terwijl het juist de bedoeling was om democratie te brengen. Ik zie een patroon, meer niet.

      (in antwoord op Teitelbaum)
     • Karel Kritisch

      ga anders even naar http://www.geenstijl.nl

      (in antwoord op Teitelbaum)
     • Teitelbaum

      Verdomme,komen jullie onder een steen vandaan of zo..

      (in antwoord op Karel Kritisch)
     • Heldoppantoffels

      De humor ontgaat mij ook een beetje…

      (in antwoord op Teitelbaum)
     • Teitelbaum

      Als je postings achteraf loopt te veranderen gaan we ook nergens heen vriend.
      Gaat lekker zo.

      (in antwoord op reageermeneer)

Reacties niet toegestaan